pondělí 31. ledna 2011

Tak jsem to nakonec skousla…

Ještě než jsem ve čtvrtek dorazila do práce, už mi iphonek hlásil, že mě shání šéf. Nic moc a to jsem ještě nevěděla, co se bude dít. Prý všechno v pohodě, jen musím klienta doprovodit na podpis nájemní smlouvy, na zatím nejmenovanou restauraci, jejíž identitu prozradím na konci příspěvku. Všechno je dohodnuté a ode mě se nic nechce.

neděle 30. ledna 2011

Jak Kačka, velké Káčko a malé Káčko pekly bábovku

Že já jsem Kačka, už víte, že velké Káčko je velký mixér a malé Káčko je malý mixér se dozvídáte teď.
V sobotu jsem šla navštívit mojí kamarádku Magdu a její holčičky Lucinku a Klárku a jejího manžela Matěje, tak jsem se rozhodla, že jim upeču bábovku. A protože recept na naší bábovku, už na mě žebrala spousta lidí, rozhodla jsem se ho zveřejnit i se stručným postupem a pár fotkami.

sobota 29. ledna 2011

Jó, jó na vlnitý plech, já mám odmalička pech…

Ze všech střech a garáží na mě ten plech doráží… (Jaroslav Uhlíř, Zdeněk Svěrák – Vlnitý plech)

V prosinci na mě ten plech začal dorážet i v nové kavárně, která se jmenuje Standard Café. Ráda bych napsala, že je to takový lepší standard, ale po několika návštěvách, musím říct, že pokud jde o kvalitu, je to fakt jenom standard.

středa 26. ledna 2011

Je to tady

Moje bloggerská kariéra právě začíná. Protože jsem holka, co ráda jí, mám v plánu psát hlavně o jídle, restauracích, kavárnách, vaření, mé aktvitě na SCUKU a tak. Pokud se bude dít něco mimořádně zajímavého mimo tuto oblast, možná vám to prozradím taky. Zvědaví? Doufám, že jo!