tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post4168284645826938105..comments2024-03-27T12:00:28.022+01:00Comments on Zápisky Kačky Žvýkačky: O co tu běží?Kačka Žvýkačkahttp://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-16045783326685745372013-11-05T06:33:17.892+01:002013-11-05T06:33:17.892+01:00Hello, this weekend is fastidious in favor of
me,...Hello, this weekend is fastidious in favor of <br />me, since this moment i am reading this great informative paragraph here at <br />my house.<br /><br />Here is my web page: <a href="http://www.vinschgauerland.com/wiki/Benutzer:Truenutritiondiscountcode2013Lawer" rel="nofollow">true nutrition discount code 2013</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-49496708390393193612012-08-14T00:09:09.348+02:002012-08-14T00:09:09.348+02:00Dobry vecer, Passard - Art of Cooking with Vegetab...Dobry vecer, Passard - Art of Cooking with Vegetables vysel nedavno anglicky ( preklad z francouzstiny). K dispozici je na britskem amazonu v cene £ 11.80. Zkousela jsem podle nej rajcata s mozarelou a vanilkovo - matovym dresinkem. Zajimava kombinace a prijemna zmena oproti bazalce.<br />Kniha se mi moc libi, tedy s vyjimkou kolazi, ktere doprovazeji recepty, Passard si je vytvari sam , jsou roztomile, ale osobne bych dala prednost fotkam ( pro lepsi predstavu o receptu a vysledku). Omlouvam se za anonymni prispevek, nevim jak se prihlasit.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-9881629458024549802012-08-01T11:27:50.540+02:002012-08-01T11:27:50.540+02:00Proč by neprošla, je slaďoučká, myslím, že by měla...Proč by neprošla, je slaďoučká, myslím, že by měla chutnat i dětem. Nejhůř se může koriandr vyměnit třeba za mátu nebo meduňku (alespoň budou klidnější :). Passarda nemám, možná až se nových knížek nabažím, tak nabídku Cuketkovi krátkou výměnu, abych se zas přiučila něco nového. Okurkový bude co nevidět, vyzkouším ho nejspíš zítra.Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-91607662373781763202012-07-30T20:44:26.509+02:002012-07-30T20:44:26.509+02:00Cokoli podle Ottolenghiho chci! A nebudou taky něj...Cokoli podle Ottolenghiho chci! A nebudou taky nějaké recepty od Alaina Passarda? Jinak melonovka vypadá fakt skvěle, leč doma by mi neprošla (neva, stejně ji udělám apak ji zblaznu sama :-)) a ten okurkový salát s mákem zní skvěle, už se těším an svěží recepty nabité chutí!Madlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-53301918828232431212012-07-30T20:13:39.029+02:002012-07-30T20:13:39.029+02:00Díky za nabídku, myslím, že vystačím s tou elektri...Díky za nabídku, myslím, že vystačím s tou elektrikou, mám ho vlastně jen na vajíčka, bez kterých se fakt neobejdu, jinak to bude raw!Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-35902842919368919502012-07-30T20:08:48.388+02:002012-07-30T20:08:48.388+02:00Zni to dobre, jak polevka, tak ten okurkovy salat ...Zni to dobre, jak polevka, tak ten okurkovy salat s makem. Ale kdybys potrebovala, muzu ti pujcit prenosnej varic plynovej, kterej jsme ted meli ve Spanelsku, u nas na chate jinak lezi nevyuzit v garazi.Melounosaurusnoreply@blogger.com