tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post6079715674073875300..comments2024-03-27T12:00:28.022+01:00Comments on Zápisky Kačky Žvýkačky: Říkala jsem něco o otrokyni sezóny?Kačka Žvýkačkahttp://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-4596637666837248432011-09-01T10:05:33.517+02:002011-09-01T10:05:33.517+02:00Kačka Žvýkačka: jj, to já vyvářím, suším v troubě,...Kačka Žvýkačka: jj, to já vyvářím, suším v troubě, vytírám do sucha, ale vždycky se vloudí nějaká chybka :-) Snad to vyjde. Díky za info.<br />slečna BarboraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-80661780455180776792011-08-31T20:02:48.134+02:002011-08-31T20:02:48.134+02:00Slečna Barbora: Moc toho není, myslím tak 3 skleni...Slečna Barbora: Moc toho není, myslím tak 3 skleničky. Já teda moc nesterilizuju, protože se snažím nic moc dlouhou neskladovat, ale s vyvařenými sklenicemi i víčky by to mělo klapnout.Kačka Žvýkačkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-61910716978271168892011-08-31T19:14:19.248+02:002011-08-31T19:14:19.248+02:00Letos se poprvé chystám na povidla a jsem ráda, že...Letos se poprvé chystám na povidla a jsem ráda, že někdo přede mnou experimentálně ověřil recept z méně než 5 kg švestek :-) Jaké množství povidel je z 2kg, prosím? <br />Já také přísahala, že nikdy nic nezavařím (teda, přísahala jsem až po tom, co mi zkvasila jablka a zplesnivěly jahody :-) Kopyto, no). Ale cítím v kostech, že povidla se povedou. V nejhorším budu mít na zimu zásobu penicilinu...<br />slečna BarboraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-60111344548555349482011-08-26T11:45:48.448+02:002011-08-26T11:45:48.448+02:00Happy.lenulka + Madla: Holky, vy jste hospodyňky!Happy.lenulka + Madla: Holky, vy jste hospodyňky!Kačka Žvýkačkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-65342796598610498502011-08-25T10:18:25.137+02:002011-08-25T10:18:25.137+02:00To zní skvěle, asi prubnu ty jablečná povidla, pro...To zní skvěle, asi prubnu ty jablečná povidla, protože už nevím, co s letníma jabkama :-)<br />Jinak i já jsem letos poprvé propadla zavařování (ačkoli jsem si říkala, že zavařovat nebudu nikdy!) a takhle jsem si třeba poradila s nadúrodou rynglí: <br />http://madlinakuchyne.blog.cz/1108/dzemovani-s-rynglemiMadlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-38654231389741460112011-08-24T23:07:11.570+02:002011-08-24T23:07:11.570+02:00já si dnes udělala z přezrálých blum výbornou šleh...já si dnes udělala z přezrálých blum výbornou šlehačkovou bublaninu s blumama... a od maminky jsem si přivezla zralé domácí rajčátka, tak si udělám asi lečo - zavařím... to miluju a můžu pořád ;-)<br />tak hodně sil v boji ... ale stojí to za to... v zimě si pak člověk dobře pochutná....je lepší domácí zavařovaná zeleninka, ovoce,... než kupovat ty hnusy dovezené přes celý svět ;-)happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.com