tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post6729084931933254732..comments2024-03-27T12:00:28.022+01:00Comments on Zápisky Kačky Žvýkačky: Lekce skromnosti a pokoryKačka Žvýkačkahttp://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-14392942439973967232014-05-06T07:19:12.945+02:002014-05-06T07:19:12.945+02:00Ale! Ty jsi baristka a tajíš mi to? Nebo vlastně n...Ale! Ty jsi baristka a tajíš mi to? Nebo vlastně ne a svojí práci děláš strašně dobře? Až někdy přijedeš do Prahy, ukážu ti v různých kavárnách všelijaké alternativní metody přípravy kávy, tu, kterou si vybereš, tě pak naučím a budeš si doma dělat nejlepší kávu z celého Chebu a okolí :).Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-82083533964854798652014-05-06T07:16:52.243+02:002014-05-06T07:16:52.243+02:00Díky, Davide. V téhle kategorii se hodnotí řada vě...Díky, Davide. V téhle kategorii se hodnotí řada věcí nejdůležitější je chuť nápoje, ve které musí být dominantní chuť použitého espressa. Hodně bodů je ale také za: well explained, introduced and prepared a creativity and synergy with coffee. Porotci chtějí informace, chtějí vědět, proč soutěžící používá to a to, kolik toho dává, a co tím chce dosáhnout. Chtějí vidět jak nápoj připravuje atd. Na "složitosti" a počtu ingrediencí nezáleží. Smyslem všeho by tu mělo být vyzdvihnutí chutí espressa, a to nějakou kreativní formou. Jakože, jsou v něm cítit meruňky, tak dám meruňkovou marmeládu, je soooo odschool. Michal byl v tomhle včera opravdu dobrý. Za mě, v jednoduchosti je krása a baristovi to může ušetřit cenný čas, akorát to chce geniální nápad :).Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-23763182872118134712014-05-05T22:32:03.898+02:002014-05-05T22:32:03.898+02:00Kačko, píši si do paměti: nikdy! nedělat Kačce kaf...Kačko, píši si do paměti: nikdy! nedělat Kačce kafe! :)<br />Ale na to s Magdou na Kladské se hodně těším. A neprásknu jim, s kým tam přijedu :-D<br />Díky za hezké a poutavé povídání o pro mne tak obyčejné záležitosti, jako je TO černé v hrnku...(stydím se, hodně...).<br />Polepším se - v rámci zachování přátelství :)<br />Hanka R.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-12207272105690133552014-05-05T21:47:36.491+02:002014-05-05T21:47:36.491+02:00Děkuju, za pochvalu i včera za milou společnost.Děkuju, za pochvalu i včera za milou společnost.Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-46027923517468697682014-05-05T21:46:58.159+02:002014-05-05T21:46:58.159+02:00:), díky.:), díky.Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-86181345427211485472014-05-05T21:03:45.361+02:002014-05-05T21:03:45.361+02:00Krásný a velmi čtivý článek. Mimo jiné jsem moc rá...Krásný a velmi čtivý článek. Mimo jiné jsem moc ráda, že jsme se konečně potkaly naživo.LABlackPepperhttps://www.blogger.com/profile/11732776785658551124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-57175297966068626982014-05-05T19:46:02.296+02:002014-05-05T19:46:02.296+02:00diky za report! na tohle jsem od nekoho cely viken...diky za report! na tohle jsem od nekoho cely vikend cekala a ani by me nenapadlo, ze se mi toho dostane od porotce primo! diky diky!káčahttps://www.blogger.com/profile/08102012212808082837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-74496359551026536682014-05-05T17:10:32.929+02:002014-05-05T17:10:32.929+02:00Hezky napsané a zprostředkované. S tím závěrem sou...Hezky napsané a zprostředkované. S tím závěrem souhlasím. I v mém oboru (IT) je plno lidí, kteří mají "plnou hubu keců" jak jsou dobří. Ti, kteří jsou opravdu dobří, o tom nemluví a člověk to na nich prostě pozná a jejich práci vidí.<br />Zajímalo by mě hodnocení volného nápoje. Jak se dá odlišit relativně jednoduchý nápad Ondrův (kterého já osobně moc obdivuju) od přípravy, kterou předvedl Franta? Je to jen otázka chuti nebo celé přípravy?<br /><br />Děkuju,<br />David "Makovec" MoravecAnonymousnoreply@blogger.com