tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post7837116737015996837..comments2024-03-27T12:00:28.022+01:00Comments on Zápisky Kačky Žvýkačky: To je fakt hummus!Kačka Žvýkačkahttp://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-56891490337974339702011-09-04T20:41:16.340+02:002011-09-04T20:41:16.340+02:00To jsem nikdy nejedla, ale nemusí to být zlé :-)
...To jsem nikdy nejedla, ale nemusí to být zlé :-)<br /><br />http://shaki-days.blogspot.com/Shakihttps://www.blogger.com/profile/04555665654515660464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-61971890830781637472011-09-04T19:40:26.584+02:002011-09-04T19:40:26.584+02:00Kytka: Mně taky přijde, že tomu ten jogurt vyslove...Kytka: Mně taky přijde, že tomu ten jogurt vysloveně svědčí. Já před chvílí dodělala hummus z dýně hokaido... ach, ty moje věčné experimenty, není špatný, ale originál je lepší.Kačka Hummusačkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-79508374345957665532011-09-04T18:50:37.943+02:002011-09-04T18:50:37.943+02:00Mňam, připomíná mi to, že už jsem ho dlouho neděla...Mňam, připomíná mi to, že už jsem ho dlouho nedělal. Jogurt většinou přidávám, ani ne tak pro úsporu kalorií (vzhledem k množství, které vždycky spotřebuju, ale spíš na doladění konzistence,hummus mi potom připadá hladší a víc mi to tak chutná. Akorát ten Rachadův zlepšovák s plechovkou moc nepoužívám, je to na mě příliš malé množství, takže kupuju cizrnu suchou a sám ji vařím - část vždycky padne na hummus a část do jiného jídla.Cizrnosaurusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-17112860182403532512011-09-04T08:39:11.390+02:002011-09-04T08:39:11.390+02:00No vidis, tak mas novy podnet :). Rachad navrhoval...No vidis, tak mas novy podnet :). Rachad navrhoval zakysanou smetanu, ale v ramci uspory kalorii jsem pro jogurt. Jsem taky novatorka, mam v planu udelat hummus t dyne hokkaido.Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-89424311494067703932011-09-04T01:50:47.953+02:002011-09-04T01:50:47.953+02:00Zajimave, to by me nenapadlo delat hummus s burako...Zajimave, to by me nenapadlo delat hummus s burakovym maslem. Ale ja misto jogurtu davam creme fraiche. To pak celkem ujde :-)Anonymousnoreply@blogger.com