tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post89671835673683245..comments2024-03-27T12:00:28.022+01:00Comments on Zápisky Kačky Žvýkačky: Mimo mísu?Kačka Žvýkačkahttp://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-79748378770641389242014-08-26T13:10:06.211+02:002014-08-26T13:10:06.211+02:00Recept jsem vyzkoušela a musím říct, že to bylo mo...Recept jsem vyzkoušela a musím říct, že to bylo moc dobré! Použila jsem neslazené kaštanové pyré (zmražené a již nadrcené) a osladila podle chuti. Určitě to není naposledy, co jsem tuto variaci na tiramisu dělala, dost mě to nadchlo. Díky a zdravím, NaďaNaďanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-86440793721401170082013-07-22T20:14:21.883+02:002013-07-22T20:14:21.883+02:00Já myslim, že je to velmi dobrá inovaceJá myslim, že je to velmi dobrá inovaceŠárka P.https://www.blogger.com/profile/05002121144472566483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-25143466763217754762013-07-17T16:53:48.489+02:002013-07-17T16:53:48.489+02:00Ditto, já myslím, že to v pohodě spraví mascarpone...Ditto, já myslím, že to v pohodě spraví mascarpone + šlehačka + pyré. Chce to něčím "odlehčit", protože to pyré je jinak dost hutné.<br /><br />Ty rohlíky byly "Karlovarské" od Romana Vaňka, jsou tady na blogu, jen jsem je nenařezávala, protože bylo vedro a hrozně rychle kynuly, tak jsem to nějak nevychytala.Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-3595515637928270932013-07-16T20:55:58.323+02:002013-07-16T20:55:58.323+02:00Koukám, že všichni děláme sladké :D, zajímalo by m...Koukám, že všichni děláme sladké :D, zajímalo by mě, zda to má nějakou souvislost. Já dělala jen obyč buchtu, ale mlaskám taky :D<br /><br />http://gastronautkavbrne.blogspot.cz/2013/07/makova-buchta-s-merunkami.htmlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04130406018991447358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-64925619649835293152013-07-15T22:48:04.184+02:002013-07-15T22:48:04.184+02:00Taky mám v mrazáku ještě 2 kostky kaštanů. Budu to...Taky mám v mrazáku ještě 2 kostky kaštanů. Budu to muset vyzkoušet. Tiramisu dělám trochu jinak. Kvůli Františkovi nechci dávat syrová vejce, takže to vlastně není ani to tiramisu. Říkáme tomu tiramisa a ortodoxní vyznavači tohoto dezertu by asi vyletěli z kůže, ale ať si trhnou....Ty kaštany tam lupnu co nejdřív. Ditta a spol.<br />Ps: Ty rohlíky byly dobré. To byly ty tukové tady z blogu?simplhttps://www.blogger.com/profile/08723939581795700290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-79874135805241893202013-07-15T11:44:42.418+02:002013-07-15T11:44:42.418+02:00Ano, kakaem sypu také zásadně hned. JindraAno, kakaem sypu také zásadně hned. JindraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-19423455512661489732013-07-15T10:25:30.242+02:002013-07-15T10:25:30.242+02:00Ha, cítím se dobře, že mám v receptu posypání kaka...Ha, cítím se dobře, že mám v receptu posypání kakaem a pak teprve chlazení. A jsem ráda, že je to jinak bez dramatické víkendové historky :D<br />Jinak jsem tedy zvědavá na září, až si taky koupím kaštanové pyré, budu asi muset udělat zásoby :)Meghttps://www.blogger.com/profile/10195282740090121429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-32038731825790711022013-07-15T09:21:36.000+02:002013-07-15T09:21:36.000+02:00Absolutní souhlas s kakaem! Můžu se zbláznit když ...Absolutní souhlas s kakaem! Můžu se zbláznit když ho vdechnu. Jinak se mi inovace líbí a líbí se mi tvůj přístup k vaření - <i>"Vařím tak, jak jsem se to naučila od jiných a zpětně nechci kontrolovat, jestli to dělali správně".</i> To je na vaření přeci to dobrý :) <br /><br />N. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-82597196061363347562013-07-15T08:04:16.706+02:002013-07-15T08:04:16.706+02:00Jj, určitě to čerstvě posypané vypadá líp + tenhle...Jj, určitě to čerstvě posypané vypadá líp + tenhle postup oceňuje kamarád, který je alergický na kakao a je nadšený, když si může dát tiramisù bez něj. Ale považuju to skoro za životu nebezpečné. Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764657402377701163.post-89803253539524889472013-07-15T07:15:08.954+02:002013-07-15T07:15:08.954+02:00Máš pravdu, já to kakao vždycky vdechnu! Nevím koh...Máš pravdu, já to kakao vždycky vdechnu! Nevím koho to napadlo, i když čerstvě posypané kakao asi vypadá vzhledněji než namočené...Kayahttps://www.blogger.com/profile/06744664171558670332noreply@blogger.com