úterý 1. března 2011

Na vás!

Mám za sebou první měsíc oficiální blogerské kariéry.

Jaké jsou výsledky? Příjemně šokující. Tedy zobrazení blogu více než 4.000 krát (a já se nepočítám :), spousta pozitivních a konstruktivních komentářů a žádná vyslovená kritika.

Tímto tedy děkuji všem čtenářům, komentátorům a rádcům. Zvláštní dík si zaslouží autor grafické stránky blogu a ti, co se mnou chodí ochutnávat nová jídla a objevovat nová místa, aby bylo o čem psát.

Tak na vás! Díky!



 
P.S. Neváhejte psát do komentářů své názory, připomínky nebo třeba nápady, co bych měla uvařit, kam bych se měla vypravit atd., vážně si to beru k srdci a zajímá mě to.

5 komentářů:

  1. Teprv měsíc? Kdybys to nenapsala, tak si myslím, že už seš zasloužilá foodblogerka. Tak to bych mohla zvládnout si přečíst celej archiv (-:
    Tak každopádně JEN TAK DÁL!!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k malemu vyroci a preju ti jeste hodne dalsich mesicu... A sobe vlastne taky - ctu te moc rada :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky gratuluju! Každý den se těším jestli se objeví nějaký příspěvek. Hodně mě bavíš a těšíš. Vše psané s vtipem a grácií:-)
    Jen tak dál!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, díky, díky, je to potěšující a zavazující, tak já slibuju, že se budu snažit.

    S nadcházejícím jarem začnu konečně zase trošku cestovat, tak mám v plánu malé průvodce po místech/městech, které mám ráda. Zatím je v plánu Londýn, Champagne a Brno (jestli se taky počítá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Připojuji se ke gratulantům! Taky sem chodím ráda nakouknout a těším se na nové příspěvky - na ty cestovatelské obzvlášť!

    OdpovědětVymazat