středa 6. dubna 2011

Volá Londýn


Milí čtenáři,

na pár dní se vám teď odmlčím, protože mě čeká letošní první opravdový výlet, tentokrát do města nad Temží, které mám hrozně ráda. Nemůžu se dočkat!









Co tam budu dělat si už asi dovedete představit a pokud ne, tak se alespoň virtuálně podívejte do  The London Coffee Guide (pro prohlížení je nutná registrace, ale skoro nic to po vás chtít nebude). Já jsem si průvodce prošla poctivě, takže tentokrát kromě mé oblíbené Monmouth Coffee Company navštívím spoustu nových míst a určitě budu šílet nadšením a Zuzka bude šílet ze mě a z toho množství kofeinu, které bude muset vstřebat. Hrozně se mi líbí Kaffeine, kde mají kávu od Square Mile Coffee Roasters, Milk Bar, o kterém už teď vím, že to bude můj podnik nebo sympaticky malé Dose Espresso. Schválně se podívejte, o takových kavárnách si tu můžeme nechat jen zdát.

A nebojte, až se vrátím, tak vám to všechno dopodrobna povyprávím, že si budete připadat, jako byste tam byli taky. Systém drobných radostí, vzpomínáte? Co kdybyste si taky naplánovali nějaký výlet? A nemusí to být zrovna Londýn, můžete se třeba vypravit do Kutné Hory a místní kávové hvězdy - Kavárny na Kozím plácku. A co to Brno, četli jste poctivě? Vážně vás neláká oběd v Avii, káva ve Vaně nebo ještě kousek dál jedna z nejroztomilejších kaváren, co znám - Café Fara? Vyrazte taky někam a užijte si jaro!

K.

2 komentáře: