pátek 13. května 2011

Bloggere, Bloggere, někdy se to po..re

Poctiví čtenáři si jistě všimli, že jsem tu včera měla příspěvek o novém trhu Na Františku a dnes tu není. Ne, že bych ho smazala, naopak ho považuju za přínosný, ale Blogger měl celý den nějaké technické problémy, které vyústily ve smazání některých příspěvků. Dušují se, že se příspěvky na blogu opět objeví, takže se nebudu snažit vzpomenout si na to, co všechno jsem vám měla včera potřebu sdělit. Počkám pár dní a snad se vše uvede do původního stavu.

V příspěvku jsem se chlubila, že jsem na trhu dostala levanduli na pečení od milého pána ze stánku Levandulová.cz, a že jsem mu slíbila přinést ochutnat to, co z ní vznikne. Takže avizuju, že jsem v procesu výroby levandulových cupcakes. Základ je upečený, 1 kousek snědený a samolibě se musím pochválit, chutná to skvěle :). Představte si ořechovou bábovku vylepšenou levandulovým cukrem a pár kvítky levandule. Recept na krém už mám v hlavě a název příspěvku, ve kterém to všechno popíšu, taky. Takže pozorně sledujte blog a společně doufejme, že už žádné příspěvky mizet nebudou.

Pěkný víkend!

4 komentáře:

  1. Taky jsem měla ten samý problém, ale měla jsem i štěstí, že článek zůstal "viset" na jednom z počítačů a podařilo se nějak mému muži aspoň zkopírovat text. Překvapivě fotky šly z blogu vytáhnout, text nikoliv.
    Moc bych se ale nespoléhala, že se články obnoví, ale kdo ví....
    Hezký zbytek dne, zdraví Ditta.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle jsem řešila taky, ještě nejsem na bloggeru moc zběhlá, tak jsem byla trochu nervní, jestli není chyba na mé straně.
    Naštěstí jsme včera zvládla celý nový příspěvek zkopírovat a dnes vložit i s fotkami, psát bych to znovu nechtěla :-(
    A na ty levandulové cupcakes jsem moc zvědavá, levandule má u nás na zahradě česté místo, ale její využítí v kuchyni ještě pořád trochu pokulhává :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Ditta, Nela: Koneckonců, je pátek 13., tak čemu se divíme :). Já mám naopak fotky, text neukládám, ale v případě nouze to dám znovu dohromady, protože po konzumaci některých věcí koupených včera na trhu jsem ještě nadšenější. Špekáčky, které jsem tam koupila byly nejlepší, co jsem kdy jedla.

    Cupcakes jsou hotové a prohlašuju je za parádní, krom toho, že jsou primitivní. Je to moje cupcaková premiéra a levandulová taky, takže mám opravdu radost, že to takhle dopadlo a levanduli ze zahrady rozhodně nasuším.

    Ať se vám dobře vaří a píše a příspěvky nemizí!

    OdpovědětVymazat
  4. To je sranda, článek je zpátky, chybí jen komentáře.

    OdpovědětVymazat